Untitled
29 mei 2014
week 130: 22 t/m 28 mei

Op 22 mei zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas heeft met opa op de trampoline gesprongen. ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen. Bas vond het erg leuk om in de winkelwagen te zitten (Laura zat voor in het wagentje, Bas in het boodschappengedeelte). Hij was ook erg lief, al heeft 1 van de nectarines het niet overleefd…
Op 23 mei zijn we met de fiets naar opa en oma Van Aerle gegaan. Samen met tante Maartje en Eline hebben we daar geluncht. Bas is met mij mee boodschappen gaan doen, terwijl Laura even bij oma bleef. Bas wilde de zak broodjes dragen. Hij slingerde die op de lopende band bij de kassa en zei: “kijk, mama, ik ben écht héél sterk!”
We zijn op 24 mei boodschappen gaan doen. Bas en Laura zijn erg lief geweest. Bas was wel erg teleurgesteld dat hij geen spekje kreeg en de ballonnen waren ook al op. Bas heeft fijn in de tuin gespeeld en ’s middags zijn we op de fiets bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Op de terugweg wilde Bas naar de pauw gaan kijken. Ik zei dat dat niet kon omdat Laura naar bed moest. Toen vroeg Bas: “Mama, mag ik ALSJEBLIEFT even naar de pauw kijken?” Toen ben ik toch nog even langs de pauw gefietst. Ik zei: “Kijk, Bas, daar is de pauw en daarachter zit de haan”. Hij zei niets terug en toen ik omkeek, hing meneer bijna langs de fiets in zijn tuigje te slapen, terwijl Laura voorop nog vrolijk zat te zwaaien en te babbelen ;-).
Op 25 mei zijn we ’s morgens op de fiets naar tante Maartje, oom Tom en Eline geweest. Bas en Eline hebben samen in de tuin gespeeld. Het ging even mis toen ze samen op de trampoline waren en Bas zijn lip kapot viel. Gelukkig was het leed snel geleden en hebben ze weer verder gespeeld. ’s Middags zijn we ook nog naar opa en oma Van Mierlo gefietst. Tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Bas, Esther en Lars hebben fijn in de tuin gespeeld en op de skelter rondgecrosst. Op de terugweg zijn tante Monique, Esther en Lars met ons mee gefietst.
We zijn op 26 mei na het avondeten met zijn vieren een stukje gaan wandelen.
Op 27 mei kwam kapster Ellen om Bas, Laura en mij te knippen. Bas deed het erg goed deze keer! Hij zat in zijn eigen stoel in plaats van bij mij op schoot, praatte zijn best tegen Ellen en liet zich prima knippen. Wel vroeg hij toen Ellen bijna klaar was: “krijg ik nou een snoepje?” Vorige keren gaf Ellen hem altijd een snoepje voordat ze naar huis ging ;-).
We zijn op 28 mei bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen samen met tante Maartje en Eline. Eline kan goed de handstand of ze gaat op haar hoofd staan. Bas probeert dat na te doen: hij gaat krom staan met zijn hoofd, handen en voeten op de grond ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative